Monday, February 26, 2007

Siden sidst

Vejret:
Siden sidst er det faktisk blevet ret varmt her i Delhi - ved godt det ikke er sjovt at sidde og læse om når der nu er snestorm og snedriver og "jeg måtte gå 5 km. for at komme i skole med bare tæer"-stemning hjemme i Danmark.
Lige nu er det rigtig behageligt, men efter hvad jeg ved skal man også nyde det så længe det varer, for om en lille måned bliver det vist så varmt (op mod 48 grader!) at det ikke er til at holde ud - så prøver virkelig at nyde de 28 grader der er nu. Det er nu skønt at sidde med en tropisk drink man har betalt 15 kr. for på en tagterasse på en lille café efter fyreaften fredag eftermiddag!


Ja - der må man gerne være misundelig!


Boligsituationen:
Siden sidst har vi fået ny roommate. Anders rejste jo hjem for en uge siden, og vi var så heldige at vi allerede har fundet en ny - ellers ville det blive ret hårdt rent økonomisk! Eric er praktikant på den fanske ambassade og flyttede ind i lørdags. Det er nu rart at den slags er faldet på plads - det føltes rimelig uoverskueligt ikke at vide hvordan ens budget ville se ud det næste halve år!


Mere om Delhi:
Siden sidst har jeg været på et par markeder mere. Har fundet en masse helt fantastiske boghandler - bøger koster virkelig ingenting! Det er sådan en skam at jeg ikke må have 50 kg. med hjem når den tid engang kommer. Skal lige have undersøgt hvor meget det koster at sende den slags hjem - for hvis det er nogenlunde til at have råd til, så skal der virkelig købes! Det er simpelthen en statskundskabers paradis. Og skønlitteratur er der også - i vilde mængder! Derudover kan man simpelthen købe gammeldags grammofoner til den nette sum af 150 kr! De er helt fantastiske. Har ikke selv fundet dem endnu, men var til fest hos en dansker der havde en stående - det er nok desværre bare også en af den slags ting der er rimelig svær at tage med hjem.


Den er da helt fantastisk!



Ja - det er så et kaninbur! Tror ikke engang jeg har fanget en kanin på billedet - men må indrømme det er rimelig forståeligt hvis de ligger i hjørnerne med poterne over øjnene - hold da op det er et voldsomt hjem!



Synes stadig det er helt fantastisk at se stiladser som dette der simpelthen bare består af tykke grene! Man kan ikke lade være med at gå og være lidt spændt på hvornår det styrter sammen - men det virker faktisk overraskende stabilt.

Det er så måden man parkerer på her - når folk så skal ud fra de inderste pladser er der simpelthen vagter der skubber bilerne så de kan komme ud! På den måde kan der holde helt ekstremt mange biler på en lille parkeringsplads.


Fester:
Siden sidst har der været fest på taget af et nybygget storcenter. Det var arrangeret af Delhi Expats som er en samling af udlændinge i Delhi. Ideen var super fed - 100 kr. og så var der ellers fri bar hele aftenen. Problemet var lidt at de rimelig hurtig løb tør for alkohol - i hvert fald alkohol der kunne drikkes. Det sidste stykke tid var der kun ren bacardi tilbage... Men det var nu hyggeligt så længe det varede, og der var god mulighed for at møde en masse mennesker! Vi tog videre da festen lukkede og endte på Orange room som er et diskotek under et kæmpe hotel. Det er nu lidt specielt at man i en by med 13 mio. mennesker altid møder de samme i byen - vi tager ellers forskellige steder hen hver gang, og alligevel - altid de samme! Det er lidt spøjst ved Delhi, men det er jo nok meget naturligt. Der er ofte kun et eller to steder der har åbent til sent - godt nok ikke de samme hver gang - men det er jo så de steder folk mødes. Må dog indrømme at indisk øl og spiritus er rimelig voldsomt - det er så fyldt med kemikalier at man umuligt kan undgå en voldsom hovedpine dagen efter selvom man forsøger at holde igen. Jo - man kommer nu lidt til at savne de gode danske drinks!


Storcenterfest - det er da fedt man kan holde fest udenfor i februar!

Måske derfor vi løb så hurtig tør for alkohol! Susanna, Esben og Eric (vores nye roomate).

Susanna og jeg - mens der stadig var gang i baren!

No comments: