Monday, March 5, 2007

Housewarming

Så fik vi ellers holdt housewarming! Vi havde jo hørt hvor nemt det skulle være at holde fest i det her land - så det skulle jo afprøves. Og ganske rigtigt - et smut ned til den lokale spiritusforretning og bestille øl og andet godt til udbringning og vupti - en halv time senere er køkkenet fuld af gode sager for næsten ingen penge! Og så bad vi ellers maiden om at lave springrolls i mængder - og sådan der; så var der ogs snacks! Det bedste af det hele som vi virkelig havde glædet os til, var det med at stå op dagen efter til en fuldstændig ren og pæn lejlighed... Men men men - det måtte vi så lige skyde en hvid pil efter da vores maid fortalte at hun da havde fri lørdag på grund af en hinduistisk religiøs festival - holi. Det ødelagde dog ikke vores gode humør som festplanlæggere - og slet ikke da Lasse og jeg stod op ret sent på eftermiddagen dagen efter og til vores glædelige overraskelse havde vores nye franske roommate, der tilfældigvis elsker at gøre rent, lige ordnet det hele! Stor tak til ham!

Festen var som den skulle være - gang i baren og dansegulvet! Det var en noget broget flok fra så eksotiske steder som Danmark, Indien, Norge, England, USA, Island, Holland, Spanien, Frankrig og en enkelt kineser. Generelt var der tale om et arrangement vi bestemt gentager engang - helst når vores maid ikke lige præcis har fri dagen efter så Eric slipper for oprydningen!



Sådan skal et køleskab se ud! Vi havde jo lært lidt af sidste uges fest på taget af storcentret og købt ind i rigelige mængder - det meste forsvandt nu alligevel i løbet af aftenen...



Gang i dansegulvet! I hvert fald mente Susanna og jeg der var gang i dansegulvet!



Cashewnut vin - puha - minder en del om kinesisk risvin... Altså en blanding af sure tæer og vingummibamser! Især når det som den her flaske i hvert fald har stået i lejligheden i 2 år (er det sidste vi kan spore det tilbage til!) - men en pagt er en pagt - så Esben og jeg måtte jo forsøge os med sprøjtet!


Indre fra Lithaun og jeg.


Esben, Susanna, Mirva, kinesisk pige jeg desværre ikke kan huske navnet på og Emilia.

Lige en hyggesnak over en kold øl eller to. Fosters - it's australian for beer (og man får mindre ondt i hovedet af dem end King Fishers!)

No comments: